Oversættelse tysk til dansk 2017-03-03T11:52:39+00:00

Oversættelse tysk til dansk

Hvad får De ud af at vælge Tysktekster ApS?

Når man som erhvervsdrivende skal ud at finde den bedste samarbejdspartner til at varetage oversættelsesopgaver, skal man være opmærksom på, at oversættelsesvirksomheder adskiller sig, hvad angår pris, leveringstid og kvalitet.

Ved at vælge Tysktekster ApS er De som kunde sikret en samarbejdspartner, der sætter Dem i fokus. Eftersom oversættelsesopgaver altid er forskellige, giver vi Dem et gratis, personligt og uforpligtende tilbud på netop Deres oversættelsesopgave. De er som kunde hos Tysktekster ApS garanteret en god betjening, hurtig levering og kvalitetsoversættelser til en rigtig god pris. Når De har sendt det materiale, De ønsker at få oversat, kan vi samme dag give en tilbagemelding på, hvad den pågældende opgave vil koste, og vi kan endvidere give en fast dato på, hvornår vi kan levere Deres bestilling. Pris og leveringstid afhænger typisk af tekstmængde, antallet af tekster og teksternes sværhedsgrad. Hvad end De skal have oversat mange korte tekster eller få lange tekster, kan De med fordel vælge Tysktekster ApS til at varetage Deres opgave.

Tysktekster sikrer kunden kvalitetsoversættelser

Hos Tysktekster ApS varetages samtlige oversættelsesopgaver af universitetsuddannede oversættere, der er stærke i både den tyske og den danske grammatik. Dette gør, at vores kunder sikres kvalitetsprodukter.

Før vi giver os i kast med at lave den af kunden bestilte opgave, sætter vi os grundigt ind i teksternes substans. Man kan ikke oversætte noget ordentligt, hvis man ikke ved noget om det, man skal skrive om. Af den grund gør vi hos Tysktekster altid et grundigt forarbejde, før selve arbejdet med oversættelsen påbegyndes.

For at kvaliteten af de oversættelser, vi laver for vores kunder, er, robes de mariée som den bør være, bliver alle færdige oversættelser gennemlæst af en anden kyndig person end oversætteren. Skulle tvivlen om en sætnings korrekthed opstå, hvilket sker hos alle oversættelsesvirksomheder, ser flere øjne på den pågældende sætning, og denne omformuleres, hvis der er blot den mindste tvivl om dennes korrekthed. Vores faglige stolthed og grundighed gør, at De som kunde modtager en oversættelse i topklasse.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

De er altid velkommen til at ringe eller skrive og få et gratis og uforpligtende tilbud på Deres replika ure oversættelse. Vi kan kontaktes på kontakt@tysktekster.dk eller på tlf. 6011 8361.

KONTAKT FOR TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse fra tysk til dansk eller dansk til tysk allerede i dag!