Oversættelse dansk til tysk 2017-03-03T11:59:40+00:00

Oversættelse dansk til tysk

Tysktekster ApS bør grundet pris, leveringstid og kvalitet varetage Deres oversættelse

Når De som kunde skal have lavet en oversættelse, er der flere ting, De skal have for øje, før De kan vælge den oversætter, der for Dem er mest fordelagtig. Virksomheder, der tilbyder hjælp til oversættelse, adskiller sig i meget høj grad, når faktorerne pris og kvalitet betragtes. Den tid, der går, fra De bestiller deres oversættelse, til De modtager denne, kan endvidere variere ganske betragteligt fra virksomhed til virksomhed.

Hos Tysktekster ApS har vi fokus på kundens behov. Der er ikke to oversættelsesopgaver, der er ens, og derfor får De som kunde hos os altid et personligt og uforpligtende tilbud på netop Deres oversættelsesopgave. Vi kan desuden, efter vi har set det tekstmateriale, der ønskes oversat, give Dem en fast dato på, replika ure hvornår de vil modtage Deres bestilling. Pris og leveringstid afhænger ikke blot af mængden af ord, men også af teksternes længde samt sværhedsgrad. Ønsker De som kunde et stort antal korte tekster, hvilket eksempelvis kunne være produktbeskrivelser til en webshop eller lignende, vil leveringstiden typisk være en smule længere end på et lavere antal lange tekster, selvom antallet af ord, der ønskes oversat, er det samme. Uagtet bestillingens karakter har vi hos Tysktekster ApS kort leveringstid, og vi garanterer, at De som kunde modtager kvalitetsoversættelser til en yderst god pris.

Kvalitetskrav til oversættere hos Tysktekster ApS

Tysktekster ApS sikrer Dem gennem omhyggelig samt dybdegående viden om såvel det tyske som det danske sprog oversættelser af højeste kvalitet. Hos Tysktekster ApS gør vi udelukkende brug af dygtige, universitetsuddannede oversættere, der i flere år har modtaget undervisning i oversættelse dansk til tysk og oversættelse tysk til dansk.

Hos Tysktekster ApS har vi en faglig stolthed, der gør, at vi sætter en ære i at levere vores kunder kvalitetsprodukter. Skulle tvivlen om en sætningskonstruktions grammatiske korrekthed opstå, hvilket kan ske for selv de dygtigste oversættere, kontrolleres denne af kollegaer, så kunden modtager en fejlfri oversættelse. Samtlige oversættelser, der laves, gennemlæses efter endt arbejde af en anden person end oversætteren for at robes d’été kvalitetssikre kundens produkt. Før oversættelsen påbegyndes, sætter oversætteren sig endvidere grundigt ind i det område, teksterne omhandler. Dette er ganske enkelt en nødvendighed, når kvaliteten af Deres produkt skal være helt i top.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker De et gratis og uforpligtende tilbud på Deres oversættelse, er De meget velkommen til at kontakte os på kontakt@tysktekster.dk eller på tlf. 6011 8361.

 

KONTAKT FOR TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse fra tysk til dansk eller dansk til tysk allerede i dag!